Stranica se učitava...

Savez za sinhrono plivanje Srbije

Vesti

Završena je prolećna sezona takmičenja

U prolećnom delu održana su u Beogradu i Kragujevcu Državna prvenstva za pionire, kadete, juniore i seniore. Kako su ovo bila kvalifikaciona takmicenja , nakon njihovog održavanja dobili smo konačan spisak Srpskih predstavnica na međunarodnim takmičenjima ovog leta!
Ponosni smo na kadete Jelenu Kontić Klub za sinhrono i umetničko plivanje ''Vračar'' i Taru Pudar i Katarinu Adamović Klub za umetničko i sinhrono plivanje "25.maj" koje će nas predstavljati na "Mediteranian Synchronised Swimming CUP"-u u disciplinama solo i dubl.
Radujemo se Sofiji Rajković, Andjeli Martinović i Nikolini Milošević Klub sinhronog plivanja TENT na učešću u disciplini dubl i Jeleni Kontić u disciplini solo na European Junior Championships in Rijeka.
Na LEN European Aquatics Championships 2016 ‪in ‎London‬‬ predstavljaće nas seniorke Nevena Dimitrijević u disciplini solo i Snežana Majstorović, Nevena Dimitrijević i Jana Pudar u disciplini dubl iz KUSP "25. maj" od 09. do 13. maja 2016.
Takodje u ovoj sezoni započet je nov sistem takmičenja za takmičarke najmađeg uzrasta : 8 godina i mlađe i 10 godina i mlađe , koje su sigurno pobrale najviše simpatija mnogobrojne publike.