Stranica se učitava...

Savez za sinhrono plivanje Srbije

Vesti

Tehnički kurs za trenere

U organizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i Saveza za sinhrono plivanje Srbije, a u okviru programa Olimpijske solidarnosti Međunarodnog olimpijskog komiteta, u Beogradu će se od 10.-20. januara održati Tehnički kurs za trenere sinhronog plivanja.
Zvanični FINA predavač na kursu je gospođa Svitlana Saidova, trener, višestruki osvajač svetskih i evropskih medalja sa ukrajinskom reprezentacijom.
U ime Olimijskog komiteta učesnicima se obratio Gdin Miloš Milenković, menadžer projekta Olimijska solidarnost.
“Međunarodni olimpijski komitet, kroz programe Olimpijske solidarnosti pruža mogućnost Nacionalnim olimpijskim komitetima da, aplicirajući i sprovodeći veliki broj programa, pomognu razvoj Nacionalnih sportskih saveza, ojačaju strukturu i unaprede znanja trenera i sportista. Tehnički kurs za trenere je izuzetna prilika da se angažovanjem eksperata iz inostranstva, teorijsko i praktično znanje trenera podigne na viši nivo. Zahvaljujem se Savezu za sinhrono plivanje Srbije na iskazanoj inicijativi za sprovođenje ovog programa, kao i gospođi Svetlani Saidovoj, koja će vam preneti svoje veliko znanje i iskustvo. Verujem da ćete po završetku kursa biti bogatiji za nova saznanja, koja ćete primenjivati u vašem budućem radu”.
Predavanja će se odvijati u sali Hotela “Trim”, dok će praktični prikaz svega usvojenog na predavanju biti organizovan u sali i na olimpijskom bazenu Republičkog zavoda za sport.
Tehničkom kursu za trenere prisustvovaće 35 domaćih trenera, kojima je ovo jedan od uslova za ostvarivanje prava na trenersku licencu.