Stranica se učitava...

Savez za sinhrono plivanje Srbije

Vesti

Srcem na teren za Igora

SRCEM NA TEREN ZA IGORA! Sinhrone plivačice inicirale akciju koja može spasiti život uspešnom džudisti!
Igor Nurkić je uspešni džudista Univerzitetskog džudo kluba "Kinezis", koji boluje od opasne bolesti - leukemije limfoma. Finansijska sredstva za Igorovo izlečenje je potrebno obezbediti u što kraćem roku.
Humanitarnu akciju "SRCEM NA TEREN ZA IGORA" organizuju klubovi grada Niša: JK "Kinezis"; SK "Spin"; SK "Pegaz"; KSP "Sirene"; KSP "Niš"; GK "Gimnastiks"; PK "Niš 2005"; PK "Sveti Nikola"; VK "Nais"; DC "Naissub"; KDT "Naisus"; TC "Asterix"; KBK " Naissus"; ŽRK "Naisa"; SRU OSI "Nais"; PAK OSI "Delfin". Podršku pružaju i Uprava za omladinu i sport, Uprava SC Čair, Nifon Security, Kancelarija za mlade Grada Niša, Medijski istraživački centar Niš, Narodne novine Niš, Belle Amie televizija, Bend Senke, Small Cafe Niš i Crveni Krst Niš.
Ovim putem pozivamo i Vas da nam se priključite akciji u nedelju 29. maja na bazenima SC Čair u Nišu i svojim prisustvom doprinesete da se naša ideja uspešno realizuje i pomognemo jednom dečaku kome život i zdravlje zavise od svih nas.
Da Igoru bude bolje! Svaka pomoć znači život! Dođite i podržite našu akciju da Igor bude zdrav i da se ponovo vrati na teren!
BUDIMO HUMANI! Pomozimo mladom džudisti Igoru Nurkiću!