Home  |  Vesti  |  OBAVEŠTENJE ZA SVE SINHRONE PLIVAČICE U SSPS
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

20. 01. 2017.

OBAVEŠTENJE ZA SVE SINHRONE PLIVAČICE U SSPS

Poziv članicama Klubova za sinhrono plivanje, za učestvovanje u organizaciji Evropskog prvenstva za juniore.

Ovom prilikom Savez za sinhrono plivanje Srbije poziva sve sinhrone plivačice, a članove Klubova za sinhrono plivanje da učestvuju u organizaciji Evropskog prvenstva za juniore, koje će se održati od 18. 06. do 25.06. 2017. godine u Beogradu.

Pravo prijave imaju deca rođena 2004. godine i starija. Sve maloletne osobe moraju imati potpisanu saglasnost roditelja i kluba, dok je za punoletne osobe potrebna samo saglasnost kluba.

Razmatraće se samo one prijave koje budu poslate preko matičnih klubova, dok će se sva ostala komunikacija vršiti preko direktnih mail adresa prijavljenih, čije će kopije dobijati i klubovi.

Krajnji rok za prijavu je 10.02.2017. godine. Naknadne prijave kao i one koje nisu potpune, neće se uzimati u razmatranje.

Nakon primljenih prijava, Savez za sinhrono plivanje uputiće obaveštenje o daljem toku selekcije kao i obavezama i dužnostima prijavljenih, tokom dana takmičenja. Sinhrone plivačice koje budu izabrane, imaju obavezu prisustva svih osam dana takmičenja, kao i prisustva na eventualnim sastancima pre samog takmičenja.

Smeštaj sinhronih plivačica koje budu odabrane, neće biti u organizaciji Saveza.

Za više informacija možete se obratiti matičnim Klubovima, ili u kancelariji Saveza za sinhrono plivanje.

O savezu

O savezu

Savez za sinhrono plivanje Srbije osnovan je 1992. godine. Poceci sinhronog plivanja u Beogradu, datiraju iz 1968.godine, kada je na bazenu "Tasmajdan" radila sekcija sinhronog plivanja,koju je vodio Gdin Vukasin Vuletic.

detaljnije